Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

πρόσκληση!!!



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Στο ξεκίνημα της νέας Χρονιάς, θα είναι χαρά μας να σας έχουμε κοντά μας.  
Σας περιμένουμε λοιπόν την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013, στις 12:00 για να κόψουμε μαζί την βασιλόπιττα του Συστήματος μας.


        Στέλιος  Μέλιος                       Αντώνης  Μπουρλετίδης
   Πρόεδρος Επιτροπής                     Αρχηγός Συστήματος
Κοινωνικής Συμπαράστασης
                                                                                   

9ο  Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Πειραια.
40 Χρόνια Προσφοράς στο Παιδί και την Κοινωνία!
Ακτή Μουτσοπούλου 52 & Ζαννή (Μαρίνα Zέας)



Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Συγχαρητήρια!!!


Το Χρυσό Μετάλλιο του Δήμου Καλλιθέας απονεμήθηκε στον τέως Τοπικό Έφορο Προσκόπων Καλλιθέας – Μοσχάτου κ. Πέτρο Βιρβίλη. 
Την Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013 στην καθιερωμένη εκδήλωση του Δήμου της Καλλιθέας στο Δημαρχιακό Μέγαρο μετά την επίσημη πρώτη Δοξολογία για το έτος 2013 στον Ι.Ν. των Αγίων Πάντων, ο Δήμαρχος κ. Κώστας Ασκούνης και το Δημοτικό συμβούλιο βράβευσαν τον κ. Πέτρο Βιρβίλη, παλαιό Βαθμοφόρο του 3ου Συστήματος Προσκόπων Καλλιθέας και Τοπικό Έφορο της Τοπικής Εφορείας Προσκόπων Καλλιθέας – Μοσχάτου, απονέμοντας του το Χρυσό Μετάλλιο της πόλης για την εξαιρετικά συστηματική δράση για την προαγωγή των αρχών και των ανθρωπιστικών στόχων του Προσκοπισμού στην Καλλιθέα. 

Στο πρόσωπο του κ. Βιρβίλη ο Δήμος της Καλλιθέας βραβεύει την Προσκοπική κίνηση για την πολυετή προσφορά της στα δρώμενα της πόλης. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 1931, έτος ίδρυσης της 1ης Ομάδας Ναυτοπροσκόπων Καλλιθέας, έως σήμερα 82 χρόνια μετά δεν έχει υπάρξει ανάλογη τιμητική βράβευση σε Πρόσκοπο της Καλλιθέας.
Εκ μέρους όλων των μελών και των βαθμοφόρων της Τοπικής Εφορείας θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας για την τιμητική αυτή βράβευση που μας έκανε ο Δήμαρχος και το Δημοτικό συμβούλιο καθώς και για τα πολύ καλά λόγια που ειπώθηκαν για τους Προσκόπους και τον Προσκοπισμό τόσο από τον Δήμαρχο όσο και από τον κ. Δημήτρη Κάρναβο. Τα λόγια σας μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για συμβολή στη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών της Καλλιθέας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Ο Τοπικός Έφορος Προσκόπων
Καλλιθέας – Μοσχάτου
Θεοδωρόπουλος Χρήστος

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

ευχές!!!

2013 ευχές
για ευημερία, αγάπη, ευτυχία και υγεία!!!
Τη νέα χρονιά
ας κάνουμε περισσότερα έργα
και λιγότερα λόγια!!!