Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

4ο Πανελλήνιο Προσκοπικό Τζάμπορη

Η έναρξη του 4ου Πανελλήνιου Προσκοπικού Τζάμπορη πλησιάζει... Σχεδόν όλες οι Περιφέρειες έχουν στείλει τις καταστάσεις των μελών τους που θα πάρουν μέρος σε αυτή την μεγάλη γιορτή και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει η γραμματεία της δράσης είμαστε η δεύτερη μεγαλύτερη Περιφέρεια σε συμμετοχές (235 παιδιά, 28 βαθμοφόροι που θα συνοδεύουν τις ενωμοτίες και 17 βαθμοφόροι του Κεντρικού Επιτελείου), πίσω από την Π.Ε. Θεσσαλονίκης καθώς και η πρώτη σε ποσοστό συμμετοχών, ανάλογα την απογραφή που κάνει κάθε Περιφέρεια!

Για όλη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε και όλα τα κολακευτικά σχόλια που έχω ακούσει και που ακούω μέχρι τώρα σας οφείλω ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια!!

Για να συνεχίσουμε όμως να έχουμε αυτή την πολύ καλή εικόνα και κατά την διάρκεια του Τζάμπορη, θα ήταν καλό να βρεθούμε όλοι οι βαθμοφόροι της Περιφέρειας που θα συμμετέχουν,ώστε να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση στις Ομάδες που έχουμε δημιουργήσει.

Σας καλώ λοιπόν την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010 και ώρα 19.30 στην αίθουσα της Περιφέρειας μας, στο Πασαλιμάνι για να οργανώσουμε καλύτερα τις κινήσεις μας πριν και κατά τη διάρκεια του Τζάμπορη. Η παρουσία όλων θεωρείται απαραίτητη.

Τέλος θα ήθελα να σας υπενθυμίσω όσοι από εσάς έχουν κάποιες εκκρεμότητες, κυρίως σε χρήματα και ιατρικές βεβαιώσεις, να τις κλείσουν γιατί ήδη έχουμε καθυστερήσει σε αυτό το κομμάτι.

Με Προσκοπικούς και φιλικούς χαιρετισμούς
Μάκης Καρούσος
Έφορος Κλάδου Προσκόπων Π.Ε. Σαρωνικού

Υ.Γ. Θα σας παρακαλούσα να μου απαντήσετε είτε από εδώ, μέσω mail, είτε στο κινητό μου αν θα έρθετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: